facebook comments:

11 Responses to “Babi me jep ndonje lek”

 1. Denisss says:

  Hahhahahahahahhahaahahaha

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. YLLI * says:

  Hahaha bukur

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 1 vote)
 3. Besa says:

  Hahahaa shum e bukur

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 1 vote)
 4. super girl says:

  Hahahah c ja. Ka tufur bukur vajza. 😀

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 1 vote)
 5. ana says:

  hahaha very nais

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 3 votes)
 6. orgest says:

  Shum e bkr egla

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 3 votes)
 7. egla says:

  Hahahaha shum e bkr se me gocat babin me interes e duam.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 8 votes)
 8. xhoi says:

  Hahahaha bukur 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 8 votes)
 9. Bukuroshja says:

  Shume bukur

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 6 votes)
 10. Valmir says:

  Hahahahahah

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 6 votes)
 11. Nesti says:

  Te lumte keshu ma boni dhe mua motra me thoshte do te them me ke fle e dashura jote dhe ja dhosh dhe me tha me mua ………. LOL keta femiet

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 9 votes)

Leave a Reply