facebook comments:

2 Responses to “Mësimet dëmtojn rënd shëndetin!”

 1. Mela mela says:

  Gabim lali gabim te japin ty nje pupul truri😂😂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Enxhi says:

  Disa nxenes kishin shkruajtur ne tabele
  Pi*** pi*** pi*** kur vjen mesuesja thote kush e ka bere por asnjeri nuk u pergjigj mesuesja i nxorri te gjithe jasht
  Me pas erdhi drejtori dhe i pyeti nxenesit se ku ishte mesuesja dhe ato i thane:mesuesja eshte duke pastruar pi****

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)

Leave a Reply