facebook comments:

2 Responses to “Nje djalosh”

 1. Wow, nice post,there are many person searching about that now they will find enough resources by your post.Thank you for sharing to us.Please one more post about that..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
 2. madeo says:

  ishte njehere shqiptari dhe punonte per mbretin
  1 dit mbretit i ngeci kemba ne lluc dhe
  thiri shqiptarin
  -Ti shko dhe thuaj gruas ose vajzes time
  te me sjellin pak cizmet.
  Edhe shkon shqiptari
  rruges takon vajzen dhe mbretereshen dhe i thote
  -O vajz o mbretereshe me tha mbreti tju q….i
  njehere te dyja
  -Jo tha mbreteresha mbase ka thene per vajzen po jo per mua
  opo te dyja opo 1 opo te dyja opo 1
  o mbret 1 apo te dyja re
  si nje re te dyja te dyja.

  mbreti e mori se mos e kishte per cizmet

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)

Trackbacks/Pingbacks

 1. Nje djalosh | Humor Shqip

Leave a Reply