facebook comments:

9 Responses to “Në cilin muaj gratë flasin më pak?”

 1. valeria says:

  Ke te drejt kur ke jau cep gojen ve gjilper qe te mos flasin se na can veshet nuk ju pushon goja si nk ju mbaron karikimi kurre

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
 2. Elena says:

  Esht e vertet ne fakt

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
 3. erizarta says:

  Ahahaha????

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -2 (from 2 votes)
 4. Luciano says:

  U qifsha ropt

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -2 (from 4 votes)
 5. bar cale says:

  shum qesharake

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 2 votes)
 6. bar cale says:

  @@ Sa Kot FaReeeee

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -2 (from 2 votes)
 7. Filma says:

  dhe kur flejne flasin pak 😛

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 2 votes)
 8. Jeta says:

  Koti fare

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -2 (from 4 votes)
 9. rinesa says:

  shum qesharake

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -2 (from 4 votes)

Leave a Reply