facebook comments:

18 Responses to “Beni dhe zhysha”

 1. valeria says:

  Not bad

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
 2. londela says:

  Kot fare.pa lidhe ska kuptim.sme pelqen hicccccc.😣

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
 3. mirela says:

  Kot.pa lidhje.sme bën aspak per te qeshur.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +3 (from 3 votes)
 4. arlind says:

  Hahahahha sa kot

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 3 votes)
 5. elvisa says:

  Ishin nj here 3 vampire dhe kishin kohe pa pire gjak.. Shkon vampiri i par per te kerkuar pak gjak, kur vjen I kishte duart me gjak … Vampiret e tjere e pyesin:ku e gjete gjakun?
  Vampiri 1:e shikoni ate shtepin? ? Pas saj eshte nj kotec dhe hengra disa Pula.. Shkon dhe vampiri I dyt kur vjen i ka duart me gjak …
  Pyesin vampiret : ku e gjete gjakun??

  Vampiri2 : e shikoni ate shtepin? ? Pas saj eshte nj kotec pas kotecit eshte nj stall lopesh dhe hengera disa lope …
  Shkon dhe vampiri.. Kur vjen ishte I teri me gjak ..
  Pyesin vampiret : ku e gjete gjakun? ?
  Vampiri 3 : e shikoni ate shtepin? ??
  Pas saj eshte nj kotec, pas kotecit eshte nj stall lopesh pas stalles eshte nj peme ja futa me koke. .. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 4 votes)
 6. elvisa says:

  “Hahaha” sa kot

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 4 votes)
 7. isa says:

  Jet tkam?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 2 votes)
 8. eri says:

  Ahahahah

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 3 votes)
 9. xml t`kam says:

  Very nice. Hahhaha

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 6 votes)
 10. DeNiMii says:

  Hahahaha Lol

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 4 votes)
 11. bori says:

  haaaaaaaaaaaaaaaaaaa sa e bukur

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 4 votes)
 12. anonm says:

  Hahahahaha e forte fare kjo

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 3 votes)
 13. egla says:

  Mos provoj askush te haj fasule. Jan te demshme. Shum e bkr

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 3 votes)
 14. mmv says:

  kush e kapi hahahaah

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -2 (from 4 votes)
 15. emanuela says:

  E qa ishte kja tash?? ☺☺☺☺☺☺☺ :O

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 5 votes)
 16. benji says:

  elton mesoe shqipen lali

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -3 (from 7 votes)
 17. xhoi says:

  E fort kjo 🙂 😛

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -3 (from 9 votes)
 18. rina says:

  hah

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -2 (from 8 votes)

Leave a Reply