facebook comments:

10 Responses to “Shqiptari, Serbi, Greku”

 1. ERGYS FILIP says:

  Babi: Turi nisu per ne shkolle
  Turi: po babi
  Turi: Turi kishte per te ber testin e matematikes:
  shkon ne shtepi dhe i thot babit mora kater ne testin e matematikes dhe dola shkelquer
  dhe i thot babit nota 4 eshte e mire
  Babi: Po mor te keqen bai eshte shume e mire

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Tinna says:

  Gjithneje Shqiptaret te menqur

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 2 votes)
 3. Lorii says:

  Hahahahahaha

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 2 votes)
 4. tulum says:

  Ehahahahhaah
  Q*ja motren ne pill

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 4 votes)
 5. ledri says:

  Hahahahahahahajajah

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 3 votes)
 6. Xhesika says:

  Sh kot ??

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -4 (from 6 votes)
 7. geri says:

  nuk na e kalon neri neve jo

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +9 (from 9 votes)
 8. xhoi says:

  Hahahahaha shqiptaret jan te mencur 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 10 votes)
 9. Ada says:

  Hahahahaagbahaahana

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +5 (from 9 votes)
 10. Ada says:

  Shqiperiarit sja hedh Kujt per menje

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +9 (from 11 votes)

Leave a Reply