facebook comments:

11 Responses to “Te Dashura Vajza”

 1. Valeria says:

  Ciao
  By

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Valeria says:

  Vilmaa jam un eee jam shkuthe

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Valeria says:

  A ha cove at mams tane

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 4. Valeria says:

  NK kam kohme nejt 20 vjet vetem se hina ne insta

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 5. Valeria says:

  E ha pjerdhi ne ta a te thash hin morte burrnesh HEC se te tregoj neser

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 6. Valeria says:

  Ku zotin je
  A ke dek

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 7. Valeria says:

  Ku zotin ne
  A le del

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 8. Valeria says:

  Hi cermal ca bane

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 9. vilmma says:

  Degjojani fjalen se nk flet kot

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 10. BLERTA says:

  U KAN SHQIPTARI DHE INDIANI DHE INDIANI I KA THA SHQIPTARIT PSE TE NA I DIGJEIN NJERZIT DHE TE JU I GROPISIN SHQIPTARI THOT SE MBETURINAT I DIGJIN E THESARIN E GROPISIN PER QATA.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 6 votes)
 11. ela says:

  eshte e vertet

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 9 votes)

Trackbacks/Pingbacks

 1. Te Dashura Vajza | Humor Shqip

Leave a Reply