facebook comments:

7 Responses to “Shqiptari dhe Amerikani”

 1. Ardit says:

  💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🎮🌹🌛😢😴🌺

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Anita says:

  U kan ni djal duke rregulluar bredhin pastaj. I futi dritat ne priz. Dhe e zuri rryma?Pse?

  🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

  Tregoni ne koment

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Anita says:

  U kan ni gru. Aja ka mbjell lule per qdo vjet por ni vjet nuk ka mbjedh.Pse?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 4. Ergi says:

  Kot fare?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
 5. sulltone says:

  ahahahahahahahahahhaahha budall bre shqpitar

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -2 (from 2 votes)
 6. Bleon says:

  ahahaha shqiptari e bon mas miri

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 2 votes)
 7. Bleon says:

  hahahah shqiptari e bon mas miri

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -2 (from 2 votes)

Leave a Reply